bilutleie

Bilutleie

Frisk klar luft, blå himmel, snøkledde fjelltopper og utstyret med slalåmski sjekket og pakket og klart. Et scenario som frister mange når vinteren nærmer seg og avbrekk fra hverdagen trengs. En sporty ferie med omgivelser som tar pusten fra en og som innbyr til fysisk aktivitet for hele familien. Vi snakker selvsagt om vinter i alpene – mektig natur, morsomme aktiviteter og med tilbud for alle aldre.

Du trenger bilutleie for å få maksimalt ut av ferien i Alpene. Enten du har en forkjærlighet for leiebil i Frankrike, Sveits, Tyskland eller Østerrike- vi møter deg og dine behov der du er, og gir konkurransedyktige tilbud på leiebil for ferien. Du kan trenge en stor bil for familien, en mindre bil til deg og kona eller en sporty bil med en kraftig motor som kan ta deg opp og ned de bratteste og mest svingete alpeveiene i rene James Bond-stil. Bilutleie hjelper vi deg med.

Vinteren står for døren – er du klar?

Sveits tilbyr noe for enhver smak, med løyper for både nybegynnere og mer erfarne skiløpere. Skianlegg med navn som Verbier, St. Moritz og Gstaad er av absolutt verdensklasse. Vi skaffer deg den riktige bilen med firehjulstrekk og god bagasjeplass. Du trenger ikke å bekymre deg for å få plass til skiene – vi sørger for at du har den riktige bilen. Og selvsagt gir vi deg en bil med rikelig utstyrt klimaanlegg slik at frontruter tines raskt. Du trenger ikke å bekymre deg for nediset bil om morgenen – godt defrosteranlegg og kupévarmer sørger for det.

Benytt deg av lavprisflyselskapenes billetter og fly til de norditalienske byene Bergamo, Milano og Torino ved de Italienske Alpane. Ta deg deretter fram med leiebil til de sørlige Alpene og plasser som Livigno, Cortina eller Cervini. Bilutleie hjelper vi deg med.

Uansett hvor du ønsker å reise, bestill din leiebil hos oss nå!
Vårt bilutleiefirma har rikt utvalg av alle mulige typer sporty biler som passer i dette tøffe fjell-landskapet.