CarTrawler

CarTrawler er skaperen av en av de mest utbredte bookingsystem for bilutleie i verden.
Teknologien brukes ikke bare innen leiebil, den brukes også for hele reiselivsbransjen. Vi kobler noen av verdens største flyselskaper, turoperatører og overnattingsbedrifter sammen med over 800 bilutleiefirmaer på over 30 000 steder i 174 forskjellige land.

Vårt oppdrag er å revolusjonere booking av leiebil globalt ved å redusere distribusjonskostnadene i bransjen, samtidig som vi fokuserer på økt inntjening for våre kunder og leverandører over hele verden.

Vårt mål er å bli den største distributør av leiebil i verden.

CarTrawler samarbeider med en rekke sentrale teknologipartnere som Datalex, SITA, EzRez, Farelogix, Travel Tech Consulting, Airtrade International Inc. og Nokia.

CarTrawler har vunnet mange priser de siste årene. Prisene anerkjenner selskaper med innovative produkter, forretningsmodeller og løsninger. CarTrawler har blitt fremhevet som en fremtidig leder innen bransjen i mange kåringer over hele verden. Selskapet har blitt anerkjent av mange prestisjetunge organisasjoner for å være i fortroppen av globale teknologiselskaper.

CarTrawler har betydelig kompetanse og enestående teknologi og har utnyttet denne omfattende erfaring sammen med ledende selskaper over hele verden for å sikre at løsninger oppfyller kravene til kundene hvor som helst i verden. CarTrawlers globale rekkevidde og globale erfaring er gull verd for våre kunder og leverandører. Ledelsen har et engasjement for service kvalitet og dyktighet som sikrer våre kunder alltid komme først.