flyttebil

Skal du flytte? Langt? Har du mye å flytte på?
Da trenger du en flyttebil. Det er mye rimeligere å leie en flyttebil enn å bestille en via et flyttebyrå. Når du går til et bilutleiefirma og booker en flyttebil har du selvsagt muligheten for å få akkurat den bilen du vil angående størrelse, nyttelast, motorkraft og bilmerke. Du bestemmer selv hvor lenge du vil leie flyttebilen, og det er jo en stor fordel når du planlegger flyttingen din. Er det fra en hybel trenger du ikke så stor bil. Er dere flere og skal flytte ut fra en leilighet har dere selvsagt behov for en større bil.

Planlegg god tid til nedpakking og bæring av flyttegods ut i bilen. Husk også at de fleste flyttebiler ikke er isolert veldig godt, så flytting av planter og andre gjenstander som ikke tåler frost bør du være varsom med i vinterhalvåret.

Vår side har mange gode pristilbud på flyttebil. Bor du på et lite sted må du kanskje ta ut bilen fra nærmeste tettsted eller by.

Det er godt å ha kontroll over hele flytteprosessen. Det kan ofte være fordel å være flere, særlig om det er tunge løft med piano, tunge kommoder og andre uhåndterlige løft. Har du fått tingen inn i leiligheten eller hybelen din går den jo vanligvis ut også.

Lykke til med flyttesjauen. Vi hjelper deg med den beste flyttebilen til den beste prisen.