Gode råd før du henter bilen

hentingTa med viktige dokumenter
Husk å skrive ut din bestillingsbekreftelse fra oss, og ta denne med deg på turen, sammen med andre viktige reisedokumenter, pass, kredittkort og førerkort.

Les igjennom leiekontrakten
Når du ankommer leiebilkontoret får du utlevert din leiekontrakt. Les denne grundig før du skriver under. Det er viktig at du gjør deg kjent med vilkårene for utleie slik at du ikke får overraskelser etterpå. Dette er et viktig punkt som mange synder mot.

Undersøk bilen før du kjører
Det er viktig at du undersøker bilen når du får den utlevert. Det vanlige er at en person fra selskapet gjør dette sammen med deg. Bruk gjerne mobiltelefonen og ta bilder av eventuelle småskader, og sørg for at disse blir ført opp før du overtar bilen. Ellers kan du risikere å måtte betale for disse etter at du har levert bilen tilbake igjen. Vær gjerne nøye med denne undersøkelsen.

Kontroller ekstrautstyr
Har du bestilt ekstrautstyr slik som takgrind, barnesete, henger eller lignende så sjekk at alt virker og er inkludert slik det er spesifisert i din bestilling.

Gjør deg kjent med bilen
De fleste skadene skjer den første dagen. Både sted, veier og bil er ny for deg. Derfor er det viktig at du blir godt kjent med bilen og med alle instrumentene før du kjører av sted med familien ombord. Kjør gjerne en liten runde på parkeringsplassen før du fortsetter på hovedveien.