Innlevering av bilen

leveringLever i tide
Lever bilen i tide så du slipper høye gebyrer. Ønsker du å leie bilen en dag ekstra så husk på å ringe i forveien for å gjøre en avtale om dette.

Undersøk bilen nøye
Sjekk bilen nøyefør du leverer den fra deg. Det er veldig lett å glemme igjen ting, spesielt bør du sjekke hanskerom, bakvindu og mellom setene. Dersom du mister noe kan dette være vanskelig og la lang tid å få tilbake, spesielt om du har leid bilen i et annet land.

Få med deg alle dine egne ting
Det er lett å glemme egne ting. Har du for eksempel leiebilen sine nøkler på egen nøkkelhank så sørg for at du husker å ta med deg hjem dine nøkler!

Ta med alle papirer fra utleiefirmaet
Hsuk å ta med deg alle palirer du får fra utleiefirmaet. Husk også å spørre etter kvittering. Papirene kan inneholde nyttig informasjon som du trenger senere, som betalingskvitteringer og annet. Dette kan du trenge for å spesifisere reiseregning etter reisen.

Si ifra om du har hatt problemer med bilen
Dersom du har hatt problemer med bilen i løpet av leieperioden så må du si fra til selskapet så snart som mulig, og senest når du leverer inn bilen. Du må forklare hvordan problemet oppsto, og evt avklare om det er du som er skyldig i problemet.

Lever inn bilen selv
Det er du som leier som er ansvarlig for bilen helt til den er innlevert. Derfor bør du selv levere den inn. Du går da gjennom hele bilen sammen med en representant for selskapet, og slik unngår du overraskelser i ettertid.