Optimaliser ditt søk

tips_for_billigBest mulig søk
Det er viktig å fylle ut søkekriteriene best mulig for å finne din riktige leiebil. Her er noen tips til deg for å få det beste resultatet.

Hentested
Skriver du inn for eksempel Roma i feltet for sted, får du opp ulike alternativer. Velg det som passer for deg. Men vær oppmerksom på at det vanligvis er dyrere å hente bilen på en flyplass enn inne i byen. Her kan du spare penger. Prøv gjerne ulike hentesteder for å sjekke pris.

Dato
Prøv også ulike datoer. Vær oppmerksom på at mange forretningsreisende bruker leiebil i ukedagene. Dermed blir det ofte billigere å leie bil i weekenden. Prøv derfor å variere dine søk med ulike alternativer rundt en helg, kanskje du da får et bedre tilbud.

Vær tidlig ute
Når du fyller inn dato så husk at det alltid lønner seg å være tidlig ute! Da oppnår du stort sett den laveste prisen. Er du sent ute kan du selvsagt oppleve at det ikke lenger er ledig leiebil på stedet du vil ha bilen.

Levering
Vær sikker på at du har god nok tid til å levere bilen. Det kan ta lenger tid enn du tror å kjøre tilbake til utleiestedet, levere bilen, gå gjennom papirer, laste ut bagasje og komme deg til innsjekking på flyet ditt.

Sjåførens alder
Noen utleieselskaper har ulik pris alt etter alder på sjåføren. Det er derfor du må oppgi dette i søkefeltet. Så det kan lønne seg å velge en sjåfør som er over 30 år. Vanligvis er det denne aldersgrensen som brukes for ulik prising.

Bilgruppe
Det er selvsagt mest å spare om du booker en liten bil. Derfor er det lurt å innsnevre ditt søk ved å velge den riktige bilgruppen for deg. Du kan redefinere søket når du får opp søkeresultatet.

Vi gir deg svært gode priser
Vi henter og sjekker priser fra 600 selskaper. Dette gjør at du som kunde får svært mange biler å velge mellom, dermed blir prisen også lav. Du kan gjerne sammenligne med andre, vi tror neppe du finner noen billigere.