Leiebilen.no driftes av databasen til CarTrawler

Visste du at CarTrawler er et stort internasjonalt selskap med hovedkontor i Irland? De har bygget opp et av de beste og mest brukte bookingsystem for bilutleie i verden. Vi bruker CarTrawler på våre sider www.leiebilen.no og er veldig fornøyd med den servicen vi får.

Cartrawler benyttes også ellers i reiselivsbransjen, blant annet av flyselskaper, turoperatører og hoteller. Systemet kobler noen av verdens største flyselskaper, turoperatører og overnattingsbedrifter sammen med over 800 bilutleiefirmaer på over 30 000 steder i 174 forskjellige land.

Målsettingen bak CarTrawler er både klar og ambisiøs: Å revolusjonere booking av leiebil globalt ved å redusere distribusjonskostnadene i bransjen, samtidig som en fokuserer på økt inntjening for kunder og leverandører over hele verden. I klartekst betyr dette å bli den største distributør av leiebil og bilutleie i hele verden.

CarTrawler samarbeider med en mange store og sentrale teknologipartnere som Datalex, SITA, EzRez, Farelogix, Travel Tech Consulting, Airtrade International Inc. og Nokia.

Dette innlegget ble publisert i Siste nytt. Bokmerk permalenken.