Leiebilen.no driftes av databasen til CarTrawler

Visste du at CarTrawler er et stort internasjonalt selskap med hovedkontor i Irland? De har bygget opp et av de beste og mest brukte bookingsystem for bilutleie i verden. Vi bruker CarTrawler på våre sider www.leiebilen.no og er veldig fornøyd med den servicen vi får.

Cartrawler benyttes også ellers i reiselivsbransjen, blant annet av flyselskaper, turoperatører og hoteller. Systemet kobler noen av verdens største flyselskaper, turoperatører og overnattingsbedrifter sammen med over 800 bilutleiefirmaer på over 30 000 steder i 174 forskjellige land.

Målsettingen bak CarTrawler er både klar og ambisiøs: Å revolusjonere booking av leiebil globalt ved å redusere distribusjonskostnadene i bransjen, samtidig som en fokuserer på økt inntjening for kunder og leverandører over hele verden. I klartekst betyr dette å bli den største distributør av leiebil og bilutleie i hele verden.

CarTrawler samarbeider med en mange store og sentrale teknologipartnere som Datalex, SITA, EzRez, Farelogix, Travel Tech Consulting, Airtrade International Inc. og Nokia.

This entry was posted in Siste nytt. Bookmark the permalink.