Navigasjonssystem

Navigasjonssystem

Navigasjonssystem


Navigasjonssystem:

Navigasjonssystem kan hjelpe deg godt på ukjente veier. Dette må reserveres på forhånd, men er ikke tilgjengelig på alle utleiestedene. For eksempel får vi leie NeverLost navigasjonssystem hos Hertz på Alicante flyplass, men ikke fra utleiestasjonen i Alicante by.

Navigasjonssystem

Navigasjonssystem


Merk deg også at du kan risikere å måtte betale gebyr dersom du ikke leverer bilen (og navigasjonssystemet) tilbake i samme land som leieforholdet startet. Hos Hertz må du for eksempel betale 100 euro i gebyr ved retur i annet land enn opprinnelseslandet for leien. Dette gjelder ved billeie i Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Belgia og Luxemburg. Du kan også bli belastet et tilleggsgebyr dersom utleie- og returpunkt ikke er det samme, men dette gebyret avgenger ifølge Hertz av destinasjonen.

Leie av navigasjonssystem koster 384,44 kroner per uke hos Hertz, maks 88,20 euro (693 kroner pluss moms) per uke hos Avis og Budget, og 108,81 euro (852 kroner) hos Europcar.

Dette innlegget ble publisert i Siste nytt. Bokmerk permalenken.